Tiedoksi jäsenille

6.9.2022

Tiedote jäsenille! 

Kuten olette huomanneet ja tietoisia, Korian hallin alustapehmusteen asennuksen aikataulu on, toimittajan puolelta olevista toimitus- ja asennushaasteista johtuen, viivästynyt tänne saakka.

Viimeisimmän kerran olen ollut yhteydessä toimittajan edustajaan 2.9. ja olemme sopineet viikoittaisesta yhteydenpidosta ja tilannekuvan ajan tasalla pitämisestä. Toimittajan käytännössä kaikki kevään ja kesän asennukset ovat olleet eri syistä johtuen aikatauluistaan jäljessä.

Toimittajan arvio on tällä hetkellä, että meidän asennus toteutuu syyskuun aikana. Ja johtuen heidän puolelta johtuneesta viivästymisestä, asennuksen toteuttamisesta vastaa heidän tiiminsä alusta loppuun saakka. Eli meidän osaltamme vapaaehtoisia talkoilijoita ei siis asennukseen tarvita. Kiitos kuitenkin kaikille niille jotka olivat jo vapaaehtoisiksi ilmoittautuneet!

Tiedotan tarkan aikataulun asennukselle kunhan saan siitä tiedon toimittajalta. Asennus tulee luonnollisesti hetkellisesti vaikuttamaan ryhmien toimintaan, treenejä joudutaan muutamalta päivältä siirtämään Käpälämäkeen / perumaan. 

Haluan tässä vaiheessa kuitenkin jo kiittää kaikkia jäseniä pitkäjänteisyydestä ja maltillisuudesta. Tärkein tavoite on että halli ja sitä kautta harjoitustila saadaan parhaimpaan mahdolliseen kuntoon ja tehokkaalle käyttöasteelle mahdollisimman pian. Kiitos myös kaikille jäsenille mukavasta ja talkoiden osalta ahkerasta keväästä sekä kesästä!

Ps. Muistakaa myös, että syyskokous lähestyy! Tästä ilmoitamme vielä erikseen päivämäärän ja ilmoittautumisohjeet. Lisäksi johtokunta tarvitsee ensivuodeksi uusia toimijoita, joten harkitse haluaisitko juuri sinä olla mukana ensivuonna!

Yst.terv.

Mikko N

KSSK johtokunnan puheenjohtaja