TOKO

RYHMÄPAIKKOJEN HAKU ON KÄYNNISSÄ!

Klo 19 harjoittelee tokon koulutusryhmä, johon on haettavissa nyt koulutuspaikkoja. Kriteerinä ryhmäpaikalle on tokon lajituntemus, halu sitoutua harjoitteluun, oppimiseen ja ryhmään sekä koiralla perustottelevaisuuden hallinta. Hae ryhmään laittamalla sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus, missä kerrot itsestäsi ja koirastasi sekä tavoitteistanne tokossa ja tämänhetkisen osaamisenne. Laita hakemus osoitteeseen kssk.toko@gmail.com.

TÄHTÄIMENÄ TOKON ALOKASLUOKKA? TARJOLLA OMATOIMITREENIÄ!

 

Tiistaisin klo 17-17.45 omatoimitreeniä koirille ja ohjaajille, jotka tähtäävät TOKOn alokasluokan kokeeseen.  Aluksi otetaan aina paikallaolo ryhmässä. Sen jälkeen harjoitellaan valittua koeliikettä koira kerrallaan, kokeenomaisena, lyhyenä treeninä. Autetaan toisiamme kommentoiden rakentavasti toisen suoritusta tai toimien liikkurina.

Jos arkitottelevaisuuden hallinta on hyvällä tasolla ja haluat edetä TOKOn koesuoritusta kohti niin tämä voi olla sinulle sopiva ryhmä. Huomaa, että tämä ryhmä ei ole vaihtoehto arkitottis ryhmälle vaan selkeä askel kohti tokokoetta, mutta hymy huulilla ja rentona.

Osallistumiseen tulee olla voimassa kausikortti (tai toimiminen yhdistyksen kouluttajana). Ei osallistumisen kertamaksun mahdollisuutta.

Huom! Ryhmällä ei ole kouluttajaa vaan yhteisvastuulla treenataan. Ryhmällä on Fb sivu KSSKALOTOKO, jossa voidaan sopia tarkemmin treenien sisällöistä ja ilmoitella kuka on tulossa.

KSSK:n tottelevaisuuskoulutukset tiistaisin Ratsukeltin maneesilla.


klo 19.00 - tavoitteelliset tokoilijat
 

Klo 19 ryhmässä keskitytään kilpailuliikkeisiin, jolloin koirilta edellytetään perusliikkeiden hallintaa ja ohjaajilta halua tavoitteelliseen harjoitteluun. Tähän ryhmään haluavat ottakaa yhteyttä tokovastaavaan (kssk.toko@gmail.com).