ARKITOTTELEVAISUUS

TREENIT TOISTAISEKSI TAUOLLA!

Arkitottelevaisuus on jokaiselle koirakolle sopiva paikka. Joka koiralla tulisi olla perustottelevaisuus hallinnassa. Jotta koiran kanssa tulisi vähintään hyvin toimeen pitää sen hallita luoksetulo, paikallaan olo, sekä taluttimessa vetämättä kulkeminen.

Arkitottelevaisuus sopii kaikille, toimii hyvänä ponnahduslautana muihin lajeihin ja voi olla sinulle ja koirallesi se teidän yhteistä sidettä vahvistava paikka.

Arkitottelevaisuuskoulutus tiistaisin Ratsukeltin maneesilla klo 18.00-18.45.

 

- Jatkossa arkitottelevaisuuden treeniin pitää ilmoittautua ennakkoon sähköpostilla kssk.arkitottelevaisuus(a)gmail.com.
- Ilmoittautuminen tiistain treeniin alkaa edellisen viikon keskiviikkona klo 8 ja päättyy treeniä edeltävävänä maanantai-iltana klo 20. Ilmoittautuminen voi päättyä jo aiemmin, mikäli ryhmän maksimikoko tulee täyteen.
- Ennakkoon ei voi ilmoittautua jokaiselle kerralla, vaan aina pyydetään tekemään uusi ilmoittautuminen.
- Mikäli varaat paikan, niin muistathan myös käyttää sen!

 

Hinta: Seuran jäsenmaksu + 5€/kerta.

Tämä normaali käytöntö on tauolla koronan vuoksi: Tähän ryhmään ovat kaikki tervetulleita NON-STOP- ajatuksen mukaisesti eli mukaan voi tulla ilman ennakkoilmoitusta. Muistathan rokotukset ja varaat koirallesi pannan, taluttimen ja palkaksi nameja / lempilelun.