Rally-toko

Rally-toko on hauskaa koiran ja omistajan aktivointia, joka sopii kaikenikäisille ja kaikenkokoisille koirille ja ihmisille. Tärkeintä rally-tokossa on iloinen yhteistyö, jossa koiraa saa ohjata ja kannustaa sekä suullisin käskyin että käsimerkein koko suorituksen ajan.

Rally-­tokorata koostuu erilaisista tehtäväkylteistä. Rally-tokossa on neljä luokkaa: alokas- (ALO)­, avoin- (AVO)­, voittaja­ (VOI) ja mestariluokka (MES). Alokasluokassa koira on kytkettynä, muissa luokissa koirakko toimii kisaradalla ilman hihnaa.

Treenit pidetään sunnuntaisin ja maanantaisin, ja ryhmiä on yhteensä kahdeksan. Kentällä treenaa yhtäaikaisesti kaksi ryhmää omilla puolillaan kenttää:

Sunnuntain treenit klo 17.00 - 19.00 (radanrakennus klo 16.45 - purkaminen klo 19.00 jälkeen)

Maanantain treenit klo 18.00 - 20.00 (radanrakennus klo 17.45 - purkaminen klo 20.00 jälkeen)

Rally-tokossa ei ole tällä hetkellä treeneille pakkasrajaa. 

Treeniryhmiin haetaan kolme kertaa vuodessa. Treenikaudet ovat tammi-huhtikuu (hakuaika joulukuu), touko-elokuu (hakuaika huhtikuu) sekä syys- joulukuu (hakuaika elokuu).

Treeniryhmiin hakemisen edellytyksenä on alkeiskurssin käyminen (tai vastaavat taidot), KSSK:n jäsenyys ja ryhmään osallistuvan koiran pitää olla vähintään 6kk:n ikäinen.

Treeniryhmät ovat parhaillaan täynnä. Alkeiskurssista ilmoitamme erikseen nettisivujen ajankohtaista -palstalla ja seuran facebook sivuilla.

Mikäli sinulla on kysyttävää rally-tokosta niin voit ottaa yhteyttä: kssk.rallytoko@gmail.com