Tiedotteet

Syyskokouksen tiedote 29.10.2020

Kouvolan seudun seurakoirakerhon syyskokous pidettiin Lounaskahvila Kulmassa 29.10.2020 ja paikalla oli 24 jäsentä.

Syyskokous hyväksyi talousarvion ja toimintasuunnitelman vuodelle 2021.

Vuonna 2021 painopisteet:

- varainhankinta

- nuorisotoiminnan vahvistaminen

- kouluttajatoiminnan kehittäminen, vahvistamalla kouluttajille tarjottavaa koulutusta.

Vuoden 2021 alusta perustetaan yksi uusi toimikunta, joka keskittyy noseworkiin ja ID-hajuntunnistukseen. Näiden lajien osalta suunnitteilla on ainakin alkeiskurssit ensi vuodelle.  

Jäsenmaksut vuodelle 2021 ovat 30€, 25€ perheenjäsen ja 20€ nuorisojäsen.

Kokouskutsussa mainittu sääntömuutoksesta tullut korjauskehotus oli kokoukseen mennessä selvinnyt, että kyseessä oli PRH:n virhe, ja he pahoittelivat aiheutunutta vaivaa.

Syyskokous teki henkilövalintoja

Puheenjohtaja 2021 Marika Terä

Johtokunnan varsinaiset jäsenet 2021-2022 Irma Liimatainen, Jonna Suorsa ja Mikko Naumanen. Johtokunnan varajäsenet 2021 Virpi Leppälä, Esa Vornanen, Sari Savurinne ja Taina Salomäki

Johtokunnassa jatkaa kaksivuotiskaudelle (2020-2021) Jonna Nikkilä, Outi Sorvo ja Mirka Flinck.

Syyskokouksessa nimettiin myös toimikunnat (agility, toko, rally-toko, näyttelyt, nuoriso, nosework ja ID) ja päätettiin, että näitä voi tarvittaessa täydentää.

Älä tuo sairasta koiraa treeneihin! 

Jos koirasi sairastuu tarttuvaan tai mahdollisesti tarttuvaan tautiin (esim. ripuli, oksennustauti, kennelyskä, parvo) tai sisä- tai ulkoloisiin (esim. nenäpunkki, täit, madot), ÄLÄ TUO sitä treeneihin tai koiratapahtumiin ennen kuin se on varmasti terve. Älä myöskään tuo muita perheen koiria treeneihin tai koiratapahtumiin, jos yksikin lauman koirista on sairastunut tautiin tai loisiin, jotka voi tarttua muihin koiriin. Muista, että oireetonkin koira voi olla kantaja ja levittää tautia eteenpäin!

Mikäli koiralla on tarttuva tauti, sen tulee olla vähintään kaksi viikkoa oireeton, ennen kuin se tuodaan treeneihin tai koiratapahtumaan. Sama rajoitus koskee myös saman talouden oireettomia koiria, eli vasta kun viimeisenkin koiran oireilusta on kulunut vähintään kaksi viikkoa, talouden koirat voivat osallistua koiratapahtumiin. Muista myös levon merkitys koiran toipumisessa ja rauhallinen paluu lenkkeilyyn ja harjoitteluun levon jälkeen.

Muista tarkistaa, että koirasi rokotukset ovat ajan tasalla. Voimassa olevat Suomen kennelliiton rokotusmääräykset löytyvät täältä: http://www.kennelliitto.fi/kasvatus-ja-terveys/koiran-terveys/rokotuksiin-ja-tartuntatauteihin-liittyvat-maaraykset

ELI: Jos epäilet, että koirasi on sairas, sitä ei saa tuoda treeneihin/kilpailuihin. Samoin jos koira on ollut sairas, pitää olla riittävän kauan poissa treeneistä, että koira ei enää tartuta muita.

Kennelyskä tarttuu pisaratartuntana koirasta koiraan, mutta voi tarttua myös jos koirat haistelevat lyhyen ajan sisällä samoja paikkoja, esineistä (esim. lelut ja noutokapulat, kontaktiesteiden pinnat), jopa ihmisten käsissä voi pöpöt välittyä koirasta toiseen.

 

Jos koirallasi ilmenee jokin tarttuva tauti tai loisia (esim. nenäpunkit, täit, matoja), ILMOITA asiasta heti ryhmäsi kouluttajalle! Silloin muut treenajat tietävät seurata omia koiriaan tarkemmin ja tarvittaessa pitää varoajan mittaisen tauon. Olkaa tarkkoja ja seuratkaa omien koirienne vointia, sillä tavoin voidaan yrittää välttää tautiepidemioita. Muista myös, että vaikka oma koirasi saattaa sairastaa vain lievin oirein, tauti voi olla merkittävästi rankempi vanhalle koiralle tai pennulle.

Jäsensivuille kirjautuminen


Jäsensivuille kirjaudutaan sivuston ylälaidasta omalla sähköpostiosoitteella ja tällä hetkellä
salasana on luotu muotoon: sukunimi1 esim. mikkola1
Mikäli sukunimessäsi on kirjaimia neljä tai vähemmän on se muotoa sukunimi11 esim.
kivi11 Jäsenten sivuille on luotu jokaiselle lajille oma keskustelupalsta.


Mikäli kirjautuminen ei onnistu, tai ilmenee jotain muita ongelmia, ota yhteyttä
jäsensihteeriin tietojen päivittämistä varten: kssk.jasensihteeri@gmail.com